Cumhurbaşkanlığın'dan 'TAMAM' açıklaması: "Bu çabaları Gezi olaylarında çok gördük"

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sosyal medya platformu Twitter’daki "TAMAM" provokasyonu ile ilgili açıklama yaptı.

Kalın "Sosyal medyayı kullanarak bir takım manipülasyonlara girişmek beyhude çabalardır. Gezi olaylarında bunu çok yaşadık. Hiçbiri bağlayıcı değil." dedi.

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın, Külliye'de gazetecilerin sorularını cevapladı.

"MİLLET KARAR VERİR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün 'Millet ne zaman tamam der ise o zaman çekiliriz' sözlerinin ardından 'T A M A M' hashtagi ile Twitter'da başlatılan algı operasyonu ilgili sorulan soruya cevap veren Kalın "Sosyal medya etkin biri iletişim aracı. Fakat sosyal medyayı kullanarak bir takım manipülasyonlara girişmek beyhude çabalardır. Gezi olaylarında bunu çok yaşadık, tecrübe ettik. Buna karar verecek olan milletimizdir. Bu takım sahte hesaplarla bir yere varılmaz. Biz gerçeklerle uğraşalım. Gerçekler her şeyi ortaya çıkaracak. 24 Haziran’da milletimizin önüne sandık konulduğunda herkes görecek. Şu kadar tweet atılmış şu kadar TT olmuş bunların hiçbiri bağlayıcı değil." açıklamasında bulundu.

FETÖ'CÜLER HAREKETE GEÇTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dünkü konuşmasında 'Millet ne zaman tamam der ise o zaman çekiliriz' demiş, Türkiye düşmanları da Twitter'da 'T A M A M' hashtagi ile kara propagandaya başlamıştı. Çok sayıda FETÖ'cü ve PKK'lı sahte hesaptan yürütülen bu kara propagandaya CHP, İYİ Parti, SP ve HDP 'nin başını çektiği muhalif kesimden de destek verilmişti.

Gündem Haberleri