Et fiyatlarına Tarım Kredi Market darbesi! Piyasa fiyatının yarısına ucuz kuşbaşı et, kıyma ve tavuk geliyor

Vatandaşın cebi bayram edecek sofralar yine etle donatılacak! Fiyatı son dönemde yine cep yakmaya başlayan et fiyatları için bir kere daha Tarım Kredi Market devreye girecek. Tarım Kredi Koop. Genel Müdürü ucuz et müjdesi verdi.

Et fiyatlarına Tarım Kredi Market darbesi! Piyasa fiyatının yarısına ucuz kuşbaşı et, kıyma ve tavuk geliyor... Son dönemde yükselen et fiyatları gündemdeki yerini korurken vatandaş et reyonlarında gördüğü fiyatlara tepki gösteriyordu. Yaşanan yükseliş üzerine daha önce olduğu gibi bir kere daha Tarım ve Kredi Market devreye girme kararı aldı.

Konu hakkında açıklama Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın tarafından yapıldı. Aydın ucuz et almak isteyen kişilere müjdeli haberi verirken "Piyasa fiyatlarının yarı fiyatına satıyoruz. Bakanlığımızla görüşmeler yaptık. Muhtemelen market sayısını bine çıkaracağız. Diğer marketlerimizde de normal piyasa şartlarında paketli ambalajlarda et satmaya devam ediyoruz" diyerek market sayısını da arttıracaklarını ilan etti.

TARIM KREDİ MARKETLERDEN UCUZ ET HAMLESİ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen talimat ile maliyetine satışlar yapmaya başlayan Tarım Kredi Marketler bu seferde vatandaşa ucuz et müjdesi verdi. Konu hakkında açıklama yapan Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, bugün itibari ile 250 markette Et Süt Kurumu'nun verdiği etlerin satıldığını belirterek, "Piyasa fiyatlarının yarı fiyatına satıyoruz. Bakanlığımızla görüşmeler yaptık. Muhtemelen market sayısını bine çıkaracağız. Diğer marketlerimizde de normal piyasa şartlarında paketli ambalajlarda et satmaya devam ediyoruz" dedi.

TARIM KREDİ MARKET VE BAKKAL SAYISI ARTIYOR!

Bakkalları da sistemlerine dahil etmeye devam edeceklerini belirten Aydın "TK Market sayısı 1.549. 400 adet de Tarım Kredi Kooperatifleri'nde satış noktası var. Orada da satış yapılıyor. 6 ilde 250 bakkala girdik. Koop Bakkal'da il sayısını 17'ye çıkarıp 540 bakkala daha girmiş olacağız. Yani şubat sonunda 790 bakkalda tarım kredi ürünleri satılmaya başlanacak" diyerek Şubat ayı sonunda 2.750 satış noktasına ulaşmak istediklerini dile getirdi.

TARIM KREDİ MARKET 600 ÜRÜNDE EN UCUZ!

600 üründe bugün itibari ile en ucuz ürünü sattıklarını dile getiren Aydın, ikinci sınıf ürünlerle kendi ürünlerinin kıyaslandığını belirterek artık kendilerinin de ikinci sınıf ürün üretmeye başlayacaklarını söyledi.

Ekonomi Haberleri