Havalimanı Personel Alımı Başladı! İşte Detaylar...

Çukurova Havalimanı, çeşitli firmalar aracılığıyla farklı pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurdu. İşte öne çıkan pozisyonlar ve aranan nitelikler:

Satış Danışmanı Aranıyor

Enterprise Rent A Car, satış danışmanları arıyor. Adayların araç kiralama, otomotiv, turizm veya hizmet sektöründe deneyimli, üniversite mezunu ve iyi derecede İngilizce biliyor olması gerekmekte. Ayrıca, müşteri memnuniyetine önem veren, dinamik ve sorumluluk sahibi kişiler tercih ediliyor.

Bölge Satış Müdürü Pozisyonu

Baymak, Çukurova Bölge Satış Müdürü pozisyonu için başvuruları kabul ediyor. Makine Mühendisliği veya İşletme mezunu, bayi yönetiminde en az 10 yıl deneyimli, iyi derecede İngilizce bilen adaylar aranıyor.

Part-Time İşçi Alımı

Çelebi Hava Servisi, vardiyalı sistemde çalışabilecek part-time işçiler arıyor. Adayların en az ilkokul mezunu olması yeterli.

Araç Teslimat Elemanı

Enterprise Rent A Car, araç teslimat elemanları arıyor. Adayların araç kiralama sektöründe en az 2 yıl deneyimli ve en az ön lisans mezunu olması bekleniyor.

Tax Free Ofis Personeli

AVM Lojistik, Tax Free ofis personeli arıyor. Lise mezunu, iyi iletişim becerilerine sahip, İngilizce bilen ve vardiyalı çalışabilecek adaylar aranıyor.

Hava Tarafı Operasyon Nöbetçi Vardiya Amiri

KZV Havalimanları, havacılık yönetimi ve ilgili bölümlerden mezun, en az 3 yıl deneyimli adayları arıyor. Mevzuat bilgisi ve iyi derecede Microsoft Office programlarını kullanabilme becerisi gerekmekte.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Çukurova Havalimanı'nda çalışmak isteyenler, ilgili pozisyonlara kariyer.net üzerinden başvuru yapabilir. Başvurular online olarak gerçekleştirilecek.

Personel Alım İlanları Haberleri