İŞKUR’da duyuruldu! MSB 10 şehirde işçi alımı yapacak!

İŞKUR tarafından yeni personel alımı ilanı yayımlandı. İŞKUR, Milli Savunma Bakanlığı bünyesine personel alımı yapılacağını duyurdu. MSB bünyesine 10 ili kapsayan personel alımı yapılacağı İŞKUR tarafından yayımlandı.

Devlet bünyesinde katılmak isteyen kişiler tarafından en çok tercih edilen İŞKUR, yeni personel alımı ilanı yayımladı. Milli Savunma Bakanlığı bünyesine 29 işçi alınacağı konusunda bilgi verildi. Milli Savunma Bakanlığı personel alımı ile ilgili tüm detaylar işte sizlerle...

MSM bünyesine 29 işçi alımı başvuruları başladı

İŞKUR, Milli Savunma Bakanlığı bünyesine personel alımı yapılacağını duyurusu içerisinde yer alan bilgilere göre başvuru kapsamına dahil olan il listesi şu şekilde.

Kocaeli, Muğla, Niğde, Ankara, Erzincan, İstanbul, Kayseri, Diyarbakır, Balıkesir, ve Afyonkarahisar olmak üzere 10 Şehirde personel alımı yapılacaktır.

MSB İşçi Alımı başvurular ise 15 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edecektir. Başvuru işlemleri online olarak https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx “ adresi üzerinden yapılması gerekmektedir.

MSM personel alımı şartları neler?

2 Lojistik Elemanı, 2 Lastik Üretim Teknisyeni 3 Saraç, 3 Aşçı, 1 Elektrikçi (Genel), 1 Kimya Teknolojisi Teknisyeni, 2 Diğer Tahmil-Tahliye Ve İlgili Yük Taşıma İşçileri olmak üzere 14 engelli işçi kadrosu ile kamu işçi alımı yapılacak.

1 Tesviyeci, 1 Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı, 1 Genel Alan Temizleme Görevlisi/Meydancı, 1 Aşçı, 1 Bahçıvan, 4 Takım-Avadanlık Bakım Onarımcısı (Tersane), 1 Marangoz, 5 Diğer Tahmil-Tahliye Ve İlgili Yük Taşıma İşçileri, olmak üzere 15 kişi TMSY kadrosuna dahil edilecek.

MSB İşçi alımları için talep edilen genel şartlar şu şekilde;

MSB personel alımı için başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve kamu haklarından mahrum olmaması aranan temel şartlar arasındadır.

Herhangi bir suçtan dolayı hükümlülüğü olmaması ve yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alınması gerekmektedir.

Erkek adaylar ise askerliğini yapmış ya da askerlik ilişiği olmaması aranan genel şartlardır.

Tüm şartlar dışında başvuru yapılacak pozisyonlara göre özel şartlar aranmaktadır. Daha detaylı bilgileri İŞKUR resmi internet sitesi üzerinde yer alan MSM personel alımı ilanı içerisinde bulabilirsiniz.

İşkur İş İlanları Haberleri