KPSS Öğretmeni Fidan Atalay fenomen oldu

KPSS öğretmeni Fidan Atalay hoca sosyal medyada yayınlanan mini etekli ders anlatma videosunun kısa sürede yayılmasının ardından fenomen oldu. Yayılan görüntünün ardından Fidan Atalay kimdir, nerede öğretmen gibi araştırma yapmaya başladı.

Mini etekli KPSS öğretmeni Fidan Atalay başlığıyla sosyal medya ve haber sitelerinde hızla yayılan görüntülerin ardından fenomen olan Fidan Atalay Instagram ve Fidan atalay tiktok hesapları aranmaya başlanırken Fidan Atalay'ın minik etekli ders anlatım videosu viral oldu.

Uzun süredir Youtube hesabından KPSS ders anlatım videoları yayınlayan ve özel bir eğitim kursunda ders veren Fidan Atalay isimli ekonomi öğretmeni ders anlattığı sırada çekilen videosu internette yayılmasıyla birlikte viral olan görüntüler bazı kesim tarafından eleştirilirken bazı kesim tarafından olumlu bulundu.

Ülkemizde pek alışık olmadığımız görüntülerde Fidan Atalay, fiziğini açıkça ortaya koyan mini eteğiyle ekonomi dersi veriyor. Ders sırasında video çekilmesine izin veren Fidan Atalay, çok kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan isim haline geldi.

Bir öğretmene yakışmayacak şekilde giyindiği için Fidan Atalay'a kızanların yanı sıra, kıyafetinde yanlış bir şey olmadığını savunanlar da var.

Yaşam Haberleri