Nakit ihtiyacı olanlar Denizbank'ta kuyruk oluşturacak! Faizsiz 5 bin lira anında cebinde

Çeşitli kampanyaları ile adından söz ettiren Denizbank, yeni yılda da müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için kolları sıvadı. Kredi kartı kullanımının arttığı bu günlerde Denizbank'tan faizsiz 5 bin lira tutarında nakit avans kampanyası geldi.

2022 yılından bankalar yaptıkları kampanyalarla adeta birbirleri ile yarışırken 2023 yılında durum da bir değişiklik olmadı. Kamu ve özel bankaların kampanyaları devam ederken dikkati çeken bir kampanya da Denizbank tarafından geldi.

DENİZBANK FAZİSİZ NAKİT AVANS

Denizbank, faizsiz nakit avans kampanyasını faizsiz şekilde müşterilerine sunacağını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. 31 Ocak 2023 tarihine kadar 5 bin lira tutarındaki nakit desteğini 0 faizle müşterilerine vereceğini açıklayan Denizbank, kampanya detaylarını da duyurdu.

DENİZBANK FAİZSİZ NAKİT AVANS KATILIM KOŞULLARI

Resmi internet sitesi aracılığıyla müşterilerine nakit avans desteği vereceğini bildiren Denizbank, yaptığı kampanyayı ''5.000 TL %0 Faizli Taksitli Nakit Avansla Nakit Derdine Son!'' sözleri ile duyurdu. Kampanyaya ilişkin ''DenizBank Bireysel kredi kartınıza tanımlanacak 6 ay vadeli, 0 Faizli, 5.000 TL Taksitli Nakit Avans fırsatını kaçırmayın.'' sözleri de yer alırken katılım koşulları da şu şekilde sıralandı;

  • Kampanya, 31 Ocak 2023 tarihine kadar DenizBank resmi internet sitesi, MobilDeniz, İnternet Bankacılığı, Denizkartım, ATM ve SMS aracılığıyla ilk bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler için geçerli olacak.
  • Müşteri, kampanyadan yalnızca 1 defa faydalanma hakkına sahip olacak.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için, başvuru yapıldığı tarihte mevcutta açık statülü DenizBank Bireysel Kredi Kartlarından herhangi birine sahip olunmaması gerekecek.
  • 5 bin lira, 0 faizli, 6 ay vadeli Taksitli Nakit Avans hakkı, Bireysel Kredi Kartı onaylandığı günün 2 iş günü sonrasında tanımlanacak ve kredi kartının kullanılabilir limitinin yeterli olması durumunda, tanım tarihi ile 15 Şubat 2023 tarihleri arasında kullanıma açık olacak.
  • Onaylanan kart limitine göre, 250 lira ile 5 bin lira arasında Taksitli Nakit Avans kullanımı yapılabilecek ve taksitli nakit avans kullanım vadesi 6 ay olacak.
  • Müşteri, Taksitli Nakit Avans hakkını DenizBank'ın tüm kanallarından "Taksitli Nakit Avans" menüsüne giriş yaparak, limitini kullanım hakkına sahip olacak.
  • Taksitli Nakit Avans’a ait taksitler, kredi kartı hesap özetinde yer alacak.
  • Taksitli Nakit Avans kullanımı için kredi kartının fiziken teslim alınması gerekecek.

Denizbank tarafından sunulan faizsiz 5 bin lira tutarındaki taksitli nakit avans kampanyasından faydalanmak için Denizbank resmi internet sitesini ziyaret edebilir, telefon bankacılığı üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Ekonomi Haberleri