O markette Lipton 100'lü demlik poşet çay fırsat ürünü oldu bunu yapana 57 TL yerine 1 TL'ye satılıyor!

Marketlerin Şubat ayı fırsatları ve kampanyaları peş peşe açıklanırken çay almak isteyen kişiler için Avansas Market fırsat ürünleri açıklandı. Lipton Doğu Karadeniz Demlik Poşet Çay 100'lü satış fiyatı sadece 1 TL oldu!

O markette Lipton 100'lü demlik poşet çay fırsat ürünü oldu bunu yapana 57 TL yerine 1 TL'ye satılıyor! Enflasyonda yaşanan yükseliş nedeni ile son dönemde pek çok gıda ürününde olduğu gibi çay fiyatlarında da zam yağmuru yaşanmış, vatandaşın çay keyfi yarım kalmıştı.

Dünyada en çok çay tüketilen ülkeler arasında yer alan Türkiye'de çaya gelen zamlar tepki çekerken Avansas Market beklenen Şubat ayı kampanyası ile çay severlerin yüzünü güldürdü. Avansas Şubat ayı fırsatları kapsamında Lipton Doğu Karadeniz Demlik Poşet Çay 100'lü fırsat ürünü oldu.

AVANSAS ŞUBAT AYI FIRSAT ÜRÜNLERİ AÇIKLANDI!

Türkiye'nin en büyük ve köklü online alışveriş siteleri arasında yer alan Avansas fırsat ürünlerini açıkladı. Açıklanan ürünler arasında Lipton Doğu Karadeniz Demlik Poşet Çay 100'lü çay ürünü de yer aldı. Normalde sitede 54,66 TL'den satılan çay 250 TL ve üzeri alışveriş yapan kişilere 1 TL'den satılacak.

Avansas tarafından kampanya koşulları şu şekilde açıklandı;

Kampanya Avansas' tan yapacağınız ilk siparişinize özeldir.

Üye girişi yapmalısınız.

Aşağıda listelenen kampanyalı ürünü sepetinize eklemelisiniz.

Sepetinize, kampanyalı ürünlerin haricinde 200 TL ve üzeri tutarda ürün eklemeniz gerekmektedir.

Promosyon kodunuzu sepet sayfasında bulunan “Promosyon Kodu” alanına yazmalı ve “Kullan” butonuna tıklamalısınız.

İndiriminizin sepetinize yansımış olduğunu göreceksiniz.

Her müşteri kampanyadan 1 kez yararlanabilir.

AVANSAS İNDİRİMLİ ÜRÜNLER NELER, HANGİ ÜRÜNLERE İNDİRİM VAR?

Şubat ayına özel olarak açıklanan indirimli ürünler arasında çayın yanı sıra Tchibo kahve, Philips LED ampul, Avansas Soft kağıt havlu 8'li rulo, Avansas Clean sıvı bulaşık deterjanı 5 KG da yer aldı ve bu ürünlerin satış fiyatı 1 TL olarak belirlendi.

Ekonomi Haberleri