Vakıfbank 81 il genelindeki tüm konutları 110 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılığa çıkardı

Vakıfbank ev sahibi olmak isteyenlere onlarca farklı daire seçeneği sundu. 81 il genelinde ki tüm konutları satılığa çıkaran Vakıfbank, 2+1 ve 3+1 dairelerin 110 bin TL’den başladığını duyurdu.

Vakıfbank 81 il genelinde, elinde bulundurduğu tüm konutları satılığa çıkardı. 2+1, 3+1 ve 4+1 oda seçenekleri ile onlarca daireyi satışa sunan Vakıfbank, fiyatların 110 bin TL’den başladığını ve her bütçeye uygun evlerin olduğunu belirtti.

İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Manisa, Mardin, Batman, Samsun, Konya başta olmak üzere diğer tüm illerdeki evleri piyasanın çok çok altında bir fiyata ilana çıkaran Vakıfbank, başvuruların başladığını duyurdu.

Satılığa çıkarılan tüm evlerin fotoğrafları ile birlikte tüm detaylarına dair bilgileri de yayınlayan kamu bankası, evlerin teklif usulü ile satıldığını, almak isteyenlerin 2.500 TL ile 7.500 TL arasında değişen fiyatlarla artırılacağını ve bu şekilde en son teklif verenin bu aşağıda ki evlere sahip olacağını söyledi.

Şu anda Vakıfbank 125 M2’lik 3+1 bahçeli evi 110.000 TL’den; 167 M2’lik doğalgazlı apartman dairesini 800 bin TL’den satışa çıkardı. Bunun yanı sıra 400 in TL’ye, 450 Bin TL’ye, 1 milyona yakın TL’ye lüks dairelerinde satışını başlattı.

Peki, hangi illerde hangi evler kaç TL? Satılığa çıkarılan bu evlerin genel yapı özellikleri nasıl? İşte detaylar…

NOT: Aşağıda, Vakıfbank tarafından kendi internet sayfası üzerinden yayınladığı emlak ilanları bulunmaktadır. Bu aşağıda gösterilen ilanların detaylarını görüntülemek veya hemen teklif vermek için ilanların altındaki linki kopyalayıp aratınız;

https://vakifbank.intengo.com/gm-index.intengo?activeTab=allItems&cid=405031

Ekonomi Haberleri