Yeni nesil ultra lüks AVM tuvaleti yalnızca VİP müşteriye açıldı! Aylık abonelik ücreti 400 TL! Parayı veren…

Bir bu eksikti, denecek o gelişme İstanbul'un Florya ilçesinde bir alışveriş merkezinde yaşandı. Sadece 6 yıl önce açılmıştı. O dönemde 1,5 TL olan VIP tuvaletler şu an 25 TL. AVM'nin VIP tuvaletini kullanmak isteyenler 25 TL ödüyor.

Günümüzde pek çok AVM'de ücretsiz olarak faydalanılabilecek tuvalet alanları bulunuyor. Fakat Florya'daki o alışveriş merkezi ilginç bir uygulamada bulunarak abonelik sistemini başlattı. Duyanlar şaşırıyor. 400 TL vererek aylık tuvalet aboneliği başlatılabiliyor.

Bu hizmeti sunanlar ise “Evdekinden dahi temiz tuvalet” anlayışı ile böyle bir uygulama başlattıklarını ifade ediyor. İşletmeci yüksek ücretin sebebi olarak kullanılan malzemelerin kalitesini öne sürüyor.

KADINLAR VE BEBEKLERDE DÜŞÜNÜLDÜ!

Bu lüks tuvaletlerin içerisinde bayanlar kısmında makyaj aynası özel ürünler satışı da yapılıyor. VIP tuvaletin şu anki bedeli 25 TL. Bebekler için dahi özel bir bölüm tasarlandı. Buraya giriş yapmak isteyenlerin 50 TL ödemesi gerekiyor. Alışveriş merkezinde çalışanlar aylık 400 TL verdiğinde abone olabiliyor ve tuvaleti her an kullanabiliyor.

Konu keşfedildiğinde işletmeciliğini yapan işyeri sahibine ulaşıldı. İşletmeci Sacettin Gür konuyla ilgili: “Bu hizmeti yalnızca bir tuvalet olarak düşünmemeliyiz. Temizlik ve hijyen isteyen müşteriler bulunuyor. Bu atmosferi koruyabilmek için uğraşıyoruz. İşimizi doğru şekilde yapıyor, bu nedenle mutluyuz. Sektörde hizmetimizi sunmaya devam edeceğiz. Temizlik ve hijyeni tercih eden müşteriler bize geliyor” dedi.

PAHALI OLMASININ SEBEBİ NEYDİ?

“Tuvaletin fiyatındaki bu yüksek bedelin sebebi olarak her kullanımdan sonra özel temizlik yapılıyor. Peçeteler 1.sınıf kaliteden seçiliyor. Tuvalet kağıtları da yine birinci kalite seçiliyor. Sabunlar 250 senelik bir markanın popüler ürünleri, musluklar özel dizayn ve su tasarruflu. Kabinlerin her birinde ses izolasyonu bulunuyor. Tavanlarda özel taşyünü sistemi var ses bu şekilde izole ediliyor.”

“Kadınlar ve erkekler için tasarlanmış özel klozet ve pisuvarlar ısı ile çalışıyor. Dokunmaya gerek kalmadan temassız bir şekilde hizmetini sunuyor” diyen işletmeci: “Elbette bu sebeplerden dolayı hizmetin de farklı bir bedeli oluyor” diyerek ekledi.

Gündem Haberleri