TCKN son hanesi çift olanlar açıklandı! PTT'den duyuru geldi 50 bin lira nakit para verilecek

TCKN son hanesi çift olanlar açıklandı! PTT'den duyuru geldi 50 bin lira nakit para verilecek

Türkiye'de milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren haberler gelmeye devam ediyor. Bu doğrultuda PTT ihtiyaç kredisi kampanyası açıklandı.

TCKN son hanesi çift olanlar açıklandı! PTT'den duyuru geldi 50 bin lira nakit para verilecek - Türkiye'de milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren haberler gelmeye devam ediyor. Bu doğrultuda PTT ihtiyaç kredisi kampanyası açıklandı.

Ülke genelinde Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası son hanesi çift olanları ilgilendiren gelişmeler paylaşılırken son haneye göre de hafta içi PTT şubesinden vatandaşlar destek ödemelerini alabileceği belirtilmişti. Buna göre ise artan enflasyon rakamları ve düşen alım gücü sonrasında da vatandaşların bankalar tarafından alabilecekleri destek kampanyaları da araştırılmaya devam ederken PTT'den 50 bin lira acil nakit ihtiyaçları için destek niteliğinde acil para ödemesi yapılacağı belirtildi.

MAAŞLAR YATMADAN ERİDİ

Türkiye'de artan asgari ücret ve zamlı memur emekli maaşlarının büyük bir bölümü henüz yatmadan önce maaşlar erirken vatandaşlar da bu süreçte acil nakit ihtiyaçları duyuyor. Bu doğrultuda da yaşanan artışlar sonrasında da gider kalemlerini karşılamak adına maaşlarının üzerinde harcama yapan vatandaşlar özellikle çocuklu ailelerin bu süreçte problemler yaşadığı ifade ediliyor.

PTT ise Aktifbank işbirliği ile birlikte yapmış olduğu kampanya ile birlikte vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarına yetişecek. İşte Aktifbank ve PTT aracılığı ile 50 bin TL ihtiyaç kredisi detayları avazturk.com adresinde yer alıyor.

PTT'DEN 50 BİN TL KREDİ

Kredi çekmekte zorlananlar, kredi alamayan vatandaşların kapısı genel de PTT oluyor. Aktifbank ile ortak sağlanan kredi miktarı 50 bin lira olarak belirlenirken bu süreçte de ise;

Emeklilerin TC kimlik kartları ile şubelere giderek 50 bin lira kredi içi başvuru yapabilecekleri belirtildi. Ön şartlar arasında da şüphesiz 50 yaşından küçük olma şartı yer alırken kefil ve koşul da kredi çekerken istenmemektedir.

PTT ile Aktif Bank aracılığıyla vatandaşa sağlanan kredi kampanyasında tek koşulun kişilerin emekli olması oldu. İpotek ve teminat gibi koşullar banka tarafında yer almazken emekliler maaşlarını taşımaları durumunda da bu ödemelerden daha hızlı bir şekilde faydalanabilecek.

PTT tarafından gelen açıklamalarda, "Nakit ihtiyaçlarınız için, %4,19’dan başlayan faizlerle 36 ay vade ve 50.000 TL ye kadar size en yakın PTT iş yerlerine giderek bilgi ve belgelerinizi iletip kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.​" ifadelerine yer verildi.

Vatandaşlar acil nakit ihtiyaçlarında PTT'ye uğrayarak kredi sorgulamaları yapabilecek.