Yapı Kredi'den dev kampanya! 10 bin TL vereceği kampanyanın detayları açıkladı!

Yapı Kredi'den dev kampanya! 10 bin TL vereceği kampanyanın detayları açıkladı!

Bankaların müşterileri için düzenlediği kampanyalar Şubat ayında da duyurulmaya devam ederken yeni kampanya Yapı Kredi Bankasından geldi.

Şubat ayına giriş yapmamızın ardından bankalar kampanyalarını açıklamaya devam ederken Yapı Kredi bankası resmi internet sitesi üzerinden duyurduğu kampanya ile gündeme geldi. Başvuru şartlarına uyum sağlayan vatandaşlara 10 bin TL verileceği belirtilirken kampanyanın katılım koşulları ve detayları dikkat çekti.

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar özellikle de ekonomik anlamda sıkışık olduğu durumlarda yüzünü bankaya dönmüş durumda. Bankaların müşterileri için düzenlediği kampanyalar Şubat ayında da duyurulmaya devam ederken yeni kampanya Yapı Kredi Bankasından geldi. Yapı Kredi müşterilerine özel düzenlediği dev kampanyayı duyurdu.

10 BİN TL VERİLECEĞİ AÇIKLANDI!

2023 yılı kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyuran Yapı Kredi bankası 1-28 Şubat tarihleri arasında başvuru yapan vatandaşlara 10 Bin TL’ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans sağlayacağını belirtti. Kampanyasının detaylarını paylaşan Yapı Kredi kampanyayı ''Kampanyadan Yapı Kredi Mobil üzerinden müşterimiz olduktan sonra 15 gün içerisinde bireysel kredi kartı başvurusunda bulunup, başvurusu bankamızca değerlendirildikten sonra onaylanması ve kartlarının kullanıma açılması durumunda yararlanabilecektir.'' ifadeleri ile duyurdu.

Kampanya koşulları Yapı Kredi resmi internet sitesi üzerinde yerini alırken kampanya koşulları şu şekilde yerini aldı;

  • Kampanyadan 1 – 28 Şubat tarihleri arasında Yapı Kredi’ye ilk defa müşteri olanlar yararlanabilecektir.
  • Kampanyadan Yapı Kredi Mobil üzerinden müşterimiz olduktan sonra 15 gün içerisinde bireysel kredi kartı başvurusunda bulunup, başvurusu bankamızca değerlendirildikten sonra onaylanması ve kartlarının kullanıma açılması durumunda yararlanabilecektir.
  • Kampanya tanımlamaları kredi kartı açıldıktan sonra 7 gün içerisinde yapılacaktır. Kampanya tanımı sonrasında 15 Mart 2023’e kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanılabilecektir.
  • Faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyasından kapsamında kredi kartı açılışından sonra sadece bir kez faydalanılabilecektir. Kampanya kapsamında kullanılacak maksimum taksitli nakit avans tutarı 10.000 TL’dir ve 6 aya varan vade için geçerlidir.
  • Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından 15 Mart’a kadar Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi veya ATM üzerinden yararlanılabilecektir.
  • Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatı sadece bireysel kredi kartları ile kullanılabilecektir.
  • Yapı Kredi, kampanyada değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Banka kampanyalarından haberdar olmak için avazturk.com haber sitesi bildirimlerini açmayı unutmayınız.