Yapı Kredi'den Şubat sürprizi! Müşterisi olana faizsiz para yağdıracak

Yapı Kredi'den Şubat sürprizi! Müşterisi olana faizsiz para yağdıracak

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Yapı Kredi Bankası Şubat ayına özel yeni kampanyasını açıkladı. Faizsiz taksitli nakit avans müjdesi geldi.

Yapı Kredi'den Şubat sürprizi! Müşterisi olana faizsiz para yağdıracak.... Bankaların Şubat ayı kampanyaları peş peşe açıklanmaya devam ederken bu kampanyalardan birini de Yapı Kredi Bankası açıkladı.

Şubat ayına özel olarak başlatılan kampanya kapsamında "1 - 28 Şubat 2023 tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil'i indirerek Yapı Kredi'li olun, 10.000 TL'ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanın" denilerek mobil şube üzerinden ilk kez Yapı Kredi Bankası müşterisi olanlara 10 bin TL faizsiz taksitli nakit avans verileceğini ifade etti.

YAPI KREDİ BANKASI FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklama ile başvuru şartları da belirlendi. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin yapmaları gerekenler şu şekilde sıralandı:

Kampanyadan 1 - 28 Şubat tarihleri arasında Yapı Kredi’ye ilk defa müşteri olanlar yararlanabilecektir.

Kampanyadan Yapı Kredi Mobil üzerinden müşterimiz olduktan sonra 15 gün içerisinde bireysel kredi kartı başvurusunda bulunup, başvurusu bankamızca değerlendirildikten sonra onaylanması ve kartlarının kullanıma açılması durumunda yararlanabilecektir.

Kampanya tanımlamaları kredi kartı açıldıktan sonra 7 gün içerisinde yapılacaktır.

Kampanya tanımı sonrasında 15 Mart 2023’e kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanılabilecektir.

Faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyasından kapsamında kredi kartı açılışından sonra sadece bir kez faydalanılabilecektir.

Kampanya kapsamında kullanılacak maksimum taksitli nakit avans tutarı 10.000 TL’dir ve 6 aya varan vade için geçerlidir.

Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından 15 Mart’a kadar Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi veya ATM üzerinden yararlanılabilecektir.

Düzenlenen kampanyada başvurular Şubat ayı sonuna kadar devam ederken sadece bireysel müşteriler bu kampanyadan yararlanabilecekler.