Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank hesabı olanlara duyuruldu! Hemen o işlemi yapana 450 TL para iadesi

Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank hesabı olanlara duyuruldu! Hemen o işlemi yapana 450 TL para iadesi

Kamu bankaları Şubat ayına özel yeni destek ve kampanyalarını açıklarken milyonlarca kişiye para iadesi müjdesi geldi. Ziraat Bankası Bank Kart, Vakıfbank Bankomat Kart ve Halkbank Paraf Kart Şubat 2023 kampanyaları...

Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank hesabı olanlara duyuruldu! Hemen o işlemi yapana 450 TL para iadesi... Şubat ayının gelmesi ile beraber kamu bankalarından yeni kampanya atağı geldi. Devlet bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından yeni kampanyalar peş peşe açıklandı.

Türkiye'nin en büyük bankaları arasında yer alan 3 banka aynı zamanda en çok müşterisi olan bankalar olması nedeni ile milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyordu. Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler sadece başvuru yaparak kendilerine sunulan fırsatlardan yararlanarak para iadesi almaya hak kazanacaklar!

ZİRAAT BANKASI BANKKART ŞUBAT 2023 KAMPANYALARI!

Şubat ayına son derece hızlı bir giriş yapan Ziraat Bankası hesabı olanlara duyuru yaparak yeni kampanyalarını ilan etti. Düzenlenen kampanyalar kapsamında farklı alanlarda sunulan fırsatları değerlendiren kişiler 450 TL'ye varan para iadesi almaya hak kazanırken aynı zamanda Vatan Bilgisayar üzerinden yapılan alışverişlerde de 2 bin TL indirim alacaklar.

ziraat-kampanya.jpg

VAKIFBANK BANKOMAT KARTI KAMPANYALARI ŞUBAT 2023!

Bir diğer kamu bankası olan Vakıfbank bankomat kartı müşterisi olan kişilere yönelik olarak Şubat ayı fırsatlarını sunarken Bankomat Kart ile 4 adet 300 TL akaryakıt alışverişinize 80 TL Bankomat Para kazanılacağını ilan etti. VakıfBank Bankomat Kart ile 1-28 Şubat 2023 tarihleri arasında akaryakıt sektöründe farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 4 adet 300 TL ve üzeri alışverişe 80 TL Bankomat Para hediye edilecek.

bankomat-karti.jpg

Bu kampanyaya ek olarak Bankomat Kart ile beyaz eşya, mobilya, elektronik ve yapı marketi alışverişinize 100 TL Bankomat Para verilecek. VakıfBank Bankomat Kart ile 1-28 Şubat 2023 tarihleri arasında beyaz eşya, mobilya, elektronik ve yapı marketi sektörlerinde tek seferde yapacağınız 3.000 TL ve üzeri alışverişe 100 TL Bankomat Para hediye edileceği ilan edildi.

Halkbank paraf kart kampanyaları için de güncellemeye gidilirken farklı sektörlerde yer alan çok sayıda kampanya ile para iadesi yapılacağı belirtildi. Kampanyaları bankaların resmi internet siteleri üzerinden takip edebilir, para iadesi için kampanyalara katılım yapabilirsiniz.