Diyarbakır'da Kafa Kafaya Çarpışan İki Araçta 6 Yaralı!

Diyarbakır'da Kafa Kafaya Çarpışan İki Araçta 6 Yaralı!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Kazada sürücü de dahil olmak üzere 6 kişi Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde Musa Anter Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Kazada 6 kişi yaralandı.

Kazanın ilk bilgilerine göre, A.S. idaresindeki 34 TU 0090 plakalı otomobil ile T.S. idaresindeki 07 BKM 371 plakalı otomobil, Musa Anter Caddesi'nde henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Kazada, her iki araçtaki sürücüler de dahil olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı.

Kazanın görgü tanıkları tarafından 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, tedbir amaçlı ambulanslarla Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı. Kazanın nedeni ise araştırılıyor.

Kazada Yaralananlar:

  • A.S. (sürücü)
  • Yaralıların kimlikleri ve sağlık durumları hakkında şu anda bilgi verilmedi.

Kaza Sonrası Durum:

  • Kazayla ilgili polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.
  • Musa Anter Caddesi'nde trafik kısa süreli yoğunluk yaşandı.
  • Yaralıların sağlık durumlarının takip edildiği öğrenildi.

Görgü Tanığı Anlatıyor:

"Yoldan hızlı bir şekilde ilerleyen bir araba gördüm. Sonra bir anda diğer arabaya çarptı. Her iki arabadan da yaralılar çıktı. Çok korkutucu bir olaydı."