Fatsa'da Motosiklet Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı!

Fatsa'da Motosiklet Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı!

Fatsa'da meydana gelen motosiklet kazasında bir yaya hayatını kaybetti, motosikletteki iki kişi ise yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trajik bir motosiklet kazasında bir yaya hayatını kaybederken, motosiklette bulunan iki kişi ise yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza Dumlupınar Mahallesi'nde Meydana Geldi

Edinilen bilgilere göre, İsmail Ali Ö. yönetimindeki 52 AED 924 plakalı motosiklet, Dumlupınar Mahallesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan Ertuğrul Demirbaş'a (67) çarptı. Kazada şiddetli darbe alan Demirbaş ve motosiklette bulunan sürücü ile yolcu olarak bulunan Mertcan Y. (22) yaralandı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı, Fakat Bir Hayat Kurtarılamadı

Olay yerine sevk edilen ambulans ekipleri tarafından Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Ertuğrul Demirbaş, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazanın diğer yaralısı İsmail Ali Ö. ve Mertcan Y.'nin ise sağlık durumlarının stabil olduğu öğrenildi.

Polis Kazayla İlgili Soruşturma Başlattı

Kaza ile ilgili inceleme başlatan Fatsa Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri, olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından motosiklet sürücüsü İsmail Ali Ö.'nün ifadesini aldı. Kazanın kesin nedeni ise yapılacak detaylı incelemelerin ardından belli olacak.

Trafik Kurallarına Uyarak Kazaları Önleyebiliriz

Bu üzücü kaza, trafik kurallarına uymanın ne kadar önemli olduğunun bir kez daha altını çiziyor. Yaya geçitlerine yaklaşırken dikkatli olmak, motosiklet kullanırken kask takmak ve hız kurallarına uymak kazaları önlemenin en önemli yolları arasında yer alıyor.

Kazada hayatını kaybeden Ertuğrul Demirbaş'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerken, yaralıların acil şifalar dileriz.