08.30-17.00 Mesaili çalışmak isteyenler: Memur alımı için ilana çıkıldı! Son başvuru tarihi…
Türkiye’de 08.30-17.00 Mesaili çalışmak isteyen vatandaşlar memur alımlarından haberdar olmak istiyorlar. Memur alımı için ilan yayınlandı. Yayınlanan ilana göre, adaylar başvuru işlemlerini yarına kadar yapabilecekler.
Kütahya Belediyesi mühendis, mimar, şehir plancısı kadrosunda personel alımları yapacak. KPSS en az 75 puanı olanlar ilana başvuruda bulunabilecekler. Başvurular, 12 Mayıs 2023’e kadar mesai saatleri içerisinde (saat 09:00-12:30/13:30-17:00 arasında) yapılabilecek.
BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI:
İlan edilen kadrolar için, mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2022 yılı Kamu Personel Seçme Sınavına (KPSS) girmiş ve alım yapılacak kadroların karşısındaki puan türünden, belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak,
Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,
BAŞVURU YERİ, TARİHİ, ŞEKLİ VE SÜRESİ:
Adaylar, sözlü sınava katılabilmek için;
Adaylar başvuru esnasında istenilen belgeler ile birlikte 08/05/2023-12/05/2023 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde (saat 09:00-12:30/13:30-17:00 arasında) Gaybiefendi Mahallesi Atatürk Bulvarı No:83 T.C. Kütahya Belediye Başkanlığı Hizmet Binası İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Merkez/KÜTAHYA adresine şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile başvuru yapabileceklerdir. (Geciken postalardan belediyemiz sorumlu olmayacaktır.)
Elektronik ortamda yapılan başvurulara istenilen belgeler eklenerek, başvuru tarihleri içerisinde Belediyemizin http://www.kutahya.bel.tr internet sitesinden başvuru yapabileceklerdir.