5 Şubat 2023 İstanbul Getir, Yemeksepeti, Trendyol Go çalışıyor mu?

5 Şubat 2023 İstanbul Getir, Yemeksepeti, Trendyol Go çalışıyor mu?

Bugün Valilik tarafından alınan karar ile birlikte olumsuz hava koşulları nedeni ile İstanbul'da motosikletlerin trafiğe çıkmasının engelleneceği öğrenildi.

Bugün İstanbul Valiliği tarafından yapılan son açıklama ile birlikte İstanbul'da yaşanacak olan yoğun kar yağışı nedeni ile akşam saatlerinde vatandaşların trafiğe çıkmaması gerektiği açıklandı. Yapılan bu açıklamanın yanı sıra Valilik tarafından saat verilerek o tarihler aralığında motosikletlerin de trafiğe çıkmasının yasaklandığı öğrenildi. Yapılan bu açıklamaların ardından bugün herhangi bir şekilde sipariş verilmesi durumunda Getir, Trendyol Go ve Yemeksepeti gibi uygulamalardan sipariş verilip verilemeyeceği merak konusu oldu.

VALİLİK AÇIKLADI!

Konu hakkında merak edilenlerin artmasının ardından son açıklama ile birlikte olumsuz hava koşulları nedeni ile saat 18.00'dan itibaren İstanbul'da motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışına izin verilmeyeceği öğrenildi. Bu nedenle de özellikle de kuryelerin bu saatler aralığında çalışamayacakları ifade edildi.

GETİR, TRENDYOL GO, YEMEKSEPETİ ÇALIŞIYOR MU?

Olumsuz hava koşulları nedeni ile 18.00'dan itibaren İstanbul'da motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışına izin verilmeyeceği öğrenildi. Bu nedenle de özellikle de bu araçlar ile çalışan kişilerin de can güvenliği düşünülerek trafikte herhangi bir şekilde can güvenliği bulunamayacağı için yapılacak olan diğer açıklamaya ve hava şartlarına göre bugün 18.00'dan itibaren trafiğe çıkışlarının yasak olduğu ifade edilmiş oldu. Bu nedenle de kurye olarak çalışan kişilerin o saatten sonra çalışamayacakları öğrenildi. Getir, Yemeksepeti, Trendyol Go'da kurye olarak çalışan kişilerin de vatandaşlara hizmet veremedikleri öğrenilmiş oldu. Konu hakkında ise markalar tarafından herhangi bir açıklama henüz yapılmadı.