Bankadan MTV ödemesi için kampanya haberi duyuruldu: Ücretsiz taksit imkanı!

Bankadan MTV ödemesi için kampanya haberi duyuruldu: Ücretsiz taksit imkanı!

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemesi yapacaklar için sevindirici bir haber geldi. Ziraat Bankası, MTV ödemelerinde geçerli olacak yeni bir kampanya başlattı.

Bu kampanya sayesinde MTV ödemeleri ücretsiz taksit imkanı ile kolaylaşacak. Kampanya, 1 Temmuz - 5 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacak.

Ücretsiz Taksit İmkanı Nedir?

Ziraat Bankası’nın duyurduğu kampanya kapsamında, MTV ödemeleri 4 taksite bölünebilecek. Bu kampanya, Ziraat Bankası'nın kredi kartı özellikli Bankkart ve Bankkart Başak kartları ile yapılacak ödemeler için geçerli olacak.

Kampanya Detayları

Kampanya kapsamında yapılan işlemler hakkında bilmeniz gerekenler:

  • Tarih Aralığı: 1 Temmuz - 5 Ağustos 2024
  • Ödeme Kanalları: Ziraat Mobil, İnternet Şubesi, ATM'ler, www.gib.gov.tr, https://ivd.gib.gov.tr, https://intvrg.gib.gov.tr
  • Kart Tipleri: Bankkart ve Bankkart Başak kartlarının kredi kartı özelliği ile yapılan ödemeler
  • Taksit Sayısı: 4 taksit
  • Dahil Olmayanlar: Bankkart’ın banka kartı özelliği, Bankkart Ücretsiz ve Bankkart Business ürünleri ile yapılan ödemeler

Kimler Yararlanabilir?

Kampanya, MTV ödemesi yapacak herkesi kapsamakta olup, Ziraat Bankası müşterileri için büyük bir kolaylık sunmaktadır. Asıl kartlar, bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan ödemeler kampanya kapsamına dahil edilecektir.