Elektrikli otomobil pazarında yeni dönem: O model hem performansı hem de fiyatıyla dikkat çekiyor!

Elektrikli otomobil pazarında yeni dönem: O model hem performansı hem de fiyatıyla dikkat çekiyor!

Hyundai, elektrikli otomobil pazarında büyük bir ses getirecek olan yeni modeli Inster'ı tanıttı. Inster, Türkiye'de 1 milyon liranın altında bir fiyatla satışa sunulması planlanan ve segmentindeki birçok rakibine göre önemli avantajlar sunan bir araç.

Hyundai Inster Fiyatı

Hyundai Inster, sadece 25.000 avro başlangıç fiyatıyla piyasaya çıkacak. Bu fiyat, Türkiye'de erişilebilir elektrikli otomobil seçeneklerini genişletecek nitelikte. Inster, bu fiyat aralığında sunulan özellikler ve performansla rakiplerine meydan okuyor.

Aracın 42 kWh ve 49 kWh NMC batarya seçenekleri bulunuyor. Bu bataryalar, sırasıyla 300 km ve 355 km'yi aşan menzil sunuyor. Inster, 97 beygir gücündeki motoru ve 147 Nm torku ile hem şehir içi hem de uzun yol performansında etkileyici bir deneyim vaat ediyor.

Kullanım Kolaylığı

Hyundai Inster, 11 kW AC şarj desteği ile 30 dakikada %10'dan %80'e şarj olabilme özelliğine sahip. Bu özellik günlük kullanımda büyük bir pratiklik sağlarken, opsiyonel olarak sunulan Isı Pompası ve V2L (Vehicle-to-Load) gibi özellikler de kullanıcı deneyimini zenginleştiriyor.

Modern Tasarım

Inster, 3.8 metre uzunluğunda ve kompakt bir tasarıma sahip. İç mekanda yer alan iki adet 10.25 inçlik ekran, dijital anahtar özelliği ve NFC desteğiyle teknolojiyi sürüş deneyimine entegre ediyor.

Bu yaz Güney Kore'de satışa sunulacak olan Hyundai Inster, daha sonra Avrupa, Orta Doğu ve Asya pazarlarında yerini alacak. Elektrikli otomobil segmentinde Hyundai'nin iddialı bir girişi olarak öne çıkan Inster, Türkiye'de de yoğun bir ilgi bekliyor.