Eylül 2024'te Ekranlara Damga Vuracak Diziler

Eylül 2024'te Ekranlara Damga Vuracak Diziler

Hazır olun, bu sezon çok konuşulacak! Eylül 2024'te Show TV, Now TV, ATV ve Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak yeni diziler ve güçlü oyuncu kadroları ile ilgili tüm ayrıntılar yazımızda.

Eylül 2024, Türk televizyonlarında yeni bir sezonun başlangıcı olacak ve izleyicileri birbirinden iddialı yapımlarla buluşturacak. İşte bu sezonun en çok konuşulacak dizileri ve oyuncu kadroları!

Show TV’nin Yeni Sezon Bombaları

Deha: Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi "Deha", henüz yayın tarihi açıklanmamasına rağmen şimdiden büyük bir ilgi topluyor. Aras Bulut İynemli, Ahsen Eroğlu, Taner Ölmez ve Onur Saylak gibi ünlü oyuncuların başrollerini paylaştığı dizi, güçlü hikayesi ve zengin oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Diğer oyuncular arasında Taner Rumeli, Çağrı Atakan, Abdurrahman Yunusoğlu, Çağan Efe Ak, Eylül Ersöz, Oğulcan Arman Uslu, Umutcan Ütebay ve Emel Göksu yer alıyor. Dizinin, izleyiciyi ekrana kilitleyecek heyecan dolu bir senaryoya sahip olması bekleniyor.

aras-bulut-iynemli.webp
aras-bulut-iynemli.webp
ahsen-eroglu.webp
ahsen-eroglu.webp
onur-saylak.webp
onur-saylak.webp

Siyah Kalp: Bu sezon Show TV'nin bir diğer iddialı yapımı "Siyah Kalp", izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. Ece Uslu, Burak Sergen, Aras Aydın, Hafsanur Sancaktutan, Leyla Tanlar ve Burak Tozkoparan gibi sevilen oyuncuların bir araya geldiği bu drama, entrika ve aşk dolu sahneleriyle şimdiden büyük merak uyandırıyor.

burak-sergen.webp
burak-sergen.webp
aras-aydin.jpg
aras-aydin.jpg
ece-uslu.jpg
ece-uslu.jpg

Now TV’de Yüksek Gerilim: Kötü Kan ve Leyla

Kötü Kan: Now TV, 6 Eylül Cuma günü izleyiciyle buluşacak olan "Kötü Kan" dizisi ile sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Ertan Saban'ın Kartal karakterine hayat verdiği dizide, Damla Sönmez (Nazan), Levent Ülgen (Burhan), Savaş Özdemir (Metin) ve Gonca Sarıyıldız (Nurgül) gibi güçlü isimler yer alıyor. Hüseyin Avni Danyal (Adanalı Fevzi), Zafer Algöz (Muzaffer) ve Deniz Bolışık (Kumru) gibi deneyimli oyuncular da kadroda bulunuyor. "Kötü Kan", gerilim dolu sahneleri ve karmaşık karakter yapısıyla sezonun favorilerinden biri olacak gibi görünüyor.

ertan-saban.webp
ertan-saban.webp
damla-sonmez.webp
damla-sonmez.webp
levent-ulgen.webp
levent-ulgen.webp
zafer-algoz.webp
zafer-algoz.webp

Leyla: Ay Yapım’ın imzasını taşıyan "Leyla", yine Now TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Cemre Baysel ve Alperen Duymaz’ın başrollerini paylaştığı dizide, Gonca Vuslateri, Yiğit Kirazcı, Halil İbrahim Ceyhan ve Gamze Karaduman gibi oyuncular yer alıyor. Bu dramada, aşk ve aile bağları çerçevesinde gelişen olaylar izleyiciyi fazlaca etkileyecek gibi görünüyor.

cemre-baysel.webp
cemre-baysel.webp
gonca-vuslateri.webp
gonca-vuslateri.webp
alperen-duymaz.jpg
alperen-duymaz.jpg
yigit-kirazci.webp
yigit-kirazci.webp

ATV’den İki Yeni Dizi: Kör Nokta ve Karadut

Kör Nokta: ATV'nin yeni sezon bombalarından biri olan "Kör Nokta", Rabia Soytürk ve İsmail Ege Şaşmaz'ın başrollerinde olduğu bir dram dizisi olarak dikkat çekiyor. Dizinin diğer önemli oyuncuları arasında Çağla Boz, Aras Aydın, Yalçın Hafızoğlu ve İlayda Çevik bulunuyor.

Karadut: Başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Şükrü Özyıldız’ın paylaştığı "Karadut", Engin Altan Düzyatan, Engin Şenkan ve Aslı İnandık gibi deneyimli oyuncuları da kadrosunda barındırıyor.

Kanal D’den Güzel Aşklar Diyarı: Romantizmin Yeni Adresi

Güzel Aşklar Diyarı: Kanal D'nin yeni dizisi "Güzel Aşklar Diyarı", Mahsun Kırmızıgül yönetmenliğinde ekranlara gelecek. Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül ve Meltem Cumbul gibi isimlerin yer aldığı bu romantik dizi, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım ve Ekin Aksoy gibi yetenekli oyuncular da bu projede buluşuyor.