Hacı Çelik MHP Muğla İl Başkan adayı!

Hacı Çelik MHP Muğla İl Başkan adayı!

27. dönem milletvekili genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Muğla 2. Sıra adayı ve 57. Hükümet döneminde Sağlık Bakanlığı’nda genel müdürlük yapan Uzm. Dr. Hacı Çelik 25 Ekim’de yapılacak olan MHP Muğla il kongresinde aday olduğunu açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla İl Başkanlığı kongresi 25 Ekim’de yapılacak. Mevcut başkan Mehmet Korkmaz yeniden aday olarak kongreye giderken 27. Dönem milletvekili genel seçimlerinde Muğla’dan MHP 2. Sıra milletvekili adayı olan Uzm. Dr. Hacı Çelik Mehmet Korkmaz’a rakip olarak adaylığını ilan etti. 

Uzm. Dr. Hacı Çelik’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Gönüldaşlarım!

Uzun yıllardır camiamızı bürokraside ve siyasette ilkeli, dürüst bir şekilde elimden geldiğince temsil etmeye çalıştım. Davamızın her kademesinde görev yapmak benim için bir şereftir. Muğla'da MHP bayrağını daha yükseklere çıkarmak için MHP Genel Merkezimizin ve Genel Başkan Yardımcısı Teşkilatlardan sorumlu Prof. Dr. E. Semih Yalçın beyefendinin müsaadesi ile MHP Muğla İl Başkanlığına adaylığımı buradan kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Teşkilatlarımızın birlik ve beraberliği bizim ilk önceliğimiz olup davamızın her neferi bizim öz kardeşimizdir. Bu demokratik yarışta kazanan Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır Muğla olacaktır. Allah utandırmasın Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah! Saygılarımla." 

Kaynak:Haber Kaynağı