İcardi, Simge Sağın ile şampiyonluğa özel düet yaptı! Nef Stadyumu’nda “Aşkın Olayım” şarkısını seslendirdi!

İcardi, Simge Sağın ile şampiyonluğa özel düet yaptı! Nef Stadyumu’nda “Aşkın Olayım” şarkısını seslendirdi!

Galatasaray'ın 23. şampiyonluğu büyük bir coşkuyla kutlandı. Dünya basınına damga vuran o görüntülerde Galatasaray-Fenerbahçe'yi 3-0 yendi. Şampiyonluk gecesinde yer yerinden oynadı. İcardi, Simge Sağın ile şampiyonluğa özel düet yaptı. Yer yerinden oynad

Sanatçı Demet Akalın, kızı Hira ve eşi Okan Kurt ile birlikte kutlamalara ilgi gösterdi. Demet Akalın yaptığı paylaşımda:

“Kızım için maça gidiyoruz” açıklamasını yaptı.

Ünlüler galibiyeti coşkuyla karşılarken o gece Şevval Şahin ile sevgilisi Murat Kazancıoğlu her gol atışı ile birlikte çığlık atarak eğlendiği o videoyu sosyal medyada paylaştı.

İCARDİ KIZLARI VE SİMGE SAĞINLA!

O heyecanlı gecede Mauro İcardi iki kızıyla birlikte sahnedeydi. Sahaya çıkarken yanlarında şarkıcı Simge Sağın yer alıyordu. Kızları ve Simge Sağın ile birlikte halkı selamlayan İcardi “Aşkın Olayım” isimli şarkının belirli kısımlarına eşlik etti. O sahneler ise akıllarda unutulmayacak anları hafızalara kazınmış oldu.

SİMGE SAĞIN DUYGULARINI DİLE GETİRDİ!

icardi-simge-sagin-ile-sampiyonluga-ozel-duet-yapti-nef-stadyumunda-askin-olayim-sarkisini-seslendirdi.png

Simge Sağın Mauro İcardi ile birlikte yaptığı düet gecesi için duygularını dile getirdi:

“O kadar şaşkınım ki hiç beklemediğim bir şeydi. Şarkı tamı tamına 5 yıl önce çıkmıştı. Bu yıl Galatasaray tribünlerinde çok sevildi ve her golden sonra çaldı. Önüne geçilmez bir yolculuğa çıkış yaptı ve beni buralara kadar getirdi. Ben de şampiyonluk kutlamalarında olmak istemiştim. Galatasaray'ın ve İcardi'nin daveti ile buradayım. Çok güzel bir atmosfer var. Heyecandan kalbim yerinden çıkacak gibiydi.”

GOMİS VE ALEYNA BİRLİKTE ÇIKTI!

Şarkıcı Aleyna Tilki Galatasaray'ın ünlü ismi Bafetimbi Gomis ve çocukları ile birlikte sahneye “O sen olsan bari” isimli şarkısı ile çıktı.

Oyuncu Pelin Karahan kutlamaya özel saçlarını sarı kırmızı iplerle ördürdü. Oğulları ve eşi ile birlikte gece boyunca tezahüratlar eşliğinde maça damga vurdu.

Şarkıcı Berkay: “Şampiyonluğu kutlamaya geldik. Harikayız ve hazırız” diyerek poz verirken oyuncu Burcu Özberk’te stattaydı. “Şampiyonluk bize çok yakıştı” diyerek heyecanını dile getirdi.

PELİN ÖZTEKİN KUPA İLE POZ VERDİ!

Koyu Galatasaraylı olan Pelin Öztekin kupa ile birlikte poz verdi. Stata girdi. Ardından futbolcularla beraber gece kutlamalarında yerini aldı.

Rapçi Muti Galatasaray'ın şampiyonluk gecesine özel Freed From Desire isimli şarkıyı taraftarlara özel yeniden yorumladı.