Küçükçekmece'de Bıçaklı Dehşet: 1 Kişi Ağır Yaralı!

Küçükçekmece'de Bıçaklı Dehşet: 1 Kişi Ağır Yaralı!

Mehmet Akif Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi ağır yaralandı. Olay yerinden kaçan şahısları yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı.

Küçükçekmece'de akşam saatlerinde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavga, mahalleyi karıştırdı. İddiaya göre, Mehmet Akif Mahallesi 1. Hilal Sokak'ta bulunan bir telefoncudükkanında yabancı uyruklu iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine, şüphelilerden biri diğer grupta bulunan bir kişiyi bıçakladı. Bıçaklanan şahıs olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine sokağa polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay Tanığı Anlattı:

Olaya tanık olan Uğur Gül, yaşananları şu şekilde anlattı:

"İlk başta telefoncunun içinde tartışma yaşandı. Kalabalık grup kapının önüne çıktı. 15-20 kişi toplandı. Daha sonra bıçakla birbirlerine girmişler. Bir kişi sırtından bıçaklanmış. Daha sonra yaralı düştü kaldı. Hepsi yabancı uyrukluydu. Bıçaklayanlar kaçtı. Polis ekipleri hızlıca geldi. Ambulans da geldi, yaralıyı alıp götürdü."

Polis Çalışma Başlattı:

Bıçaklı saldırıda ağır yaralanan şahıs, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Sokak polis ekipleri tarafından güvenlik şeridi ile kapatılırken, olay yeri inceleme ekipleri sokakta detaylı çalışma yaptı. Kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye aldı.

Soruşturma Devam Ediyor:

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, bıçaklı saldırının nedenini ve failleri belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Görgü tanıklarının ifadeleri ve güvenlik kameralarından elde edilen görüntüler ışığında faillerin yakalanması için çalışmalar yoğunlaştırıldı.