Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde olumsuz hava koşulları sebebiyle yarın okullar tatil edildi

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde olumsuz hava koşulları sebebiyle yarın okullar tatil edildi

Türkiye genelinde olumsuz kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Bunun için Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde eğitim ve öğretime yarın için ara verildiği Kavaklıdere Kaymakamlığı tarafından açıklandı.

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde olumsuz hava koşulları sebebiyle yarın okullar tatil edildi: Beklenen kış Şubat ayının ilk haftasında Türkiye geneline geldi. Türkiye genelinde, büyük şehirlerde İstanbul başta olmak üzere çoğu il kar yağışı, sağanak yağış ve şiddetli fırtına etkisinde kaldı. Bu iller arasında Muğla'da yerini aldı. Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde kar yağışı ve olumsuz hava koşulları sebebiyle yarın için eğitime ara verildiği açıkladı.

Ülke genelinde olumsuz hava koşulları ve kar yağışı sebebiyle Valiliklerden uyarılar arka arkaya geldi. İstanbul'da dün geceden itibaren yetkililerden uyarılar gelmeye başlamıştı. Türk Hava Yolları birçok uçuşu iptal etti. Uçuş sayısı düşürüldü. Olumsuz hava koşullarından dolayı birçok önlem alınmaya devam ediliyor. Bu gibi durumlarda genel olarak çok acil bir işiniz yoksa evinizde kalmanız öneriliyor.

Muğla'da da yaşanan yoğun kar yağışından dolayı Kavaklıdere ilçesinde yarın okullar tatil edildi. Hava şartlarının kötü olmasından kaynaklı eğitime ara verildiği açıklandı. Kavaklıdere Kaymakamlığı tarafından yapılan bu açıklamada yoğun kar yağışından ve elverişsiz hava şartlarından dolayı eğitime ara verildi açıklandı.

YOĞUN KAR YAĞIŞI VE OLUMSUZ HAVA ŞARTLARI NEDENİYLE EĞİTİME ARA VERİLDİ

Kavaklıdere Kaymakamlığının yapmış olduğu açıklamada yoğun kar ve buzlanma gibi sebeplerden dolayı dışarı çıkmanın tehlikeli olacağı bildirildi. Buna göre 6 Şubat Pazartesi günü Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde eğitim ve öğretime bir günlüğüne ara verildiği tüm ilçeye açıklandı.