THY'den resmi açıklama geldi: Seferler normale döndü!

THY'den resmi açıklama geldi: Seferler normale döndü!

Türk Hava Yolları (THY), yaşanan yazılım sorunlarının ardından seferlerin normale döndüğünü duyurdu. İşte detaylar...

Yazılım Sorunları

Dünya genelinde farklı sektörleri etkileyen bir yazılım problemi, havacılık sektöründe de aksamalara yol açtı. Türk Hava Yolları, dün yaşanan yazılım kaynaklı sorunlar nedeniyle 84 seferini iptal etmek zorunda kaldı. Bu iptaller, biletleme ve rezervasyon işlemlerinin yapılamaması nedeniyle gerçekleştirildi ve birçok yolcunun planlarını olumsuz etkiledi.

THY'den Resmi Açıklama

THY, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, küresel çapta yaşanan teknik aksaklığın tamamen giderildiğini ve operasyonların normal seyrine döndüğünü belirtti. Yolculara yönelik mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Küresel çapta yaşanan teknik aksaklık tamamen giderilmiş olup, tüm operasyonlarımız normal seyrine dönmüştür. Uçuşlarınızla ilgili tüm işlemlerinizi web sitemiz veya mobil uygulamamız üzerinden yapabilirsiniz."

THY, yaşanan aksaklıkların ardından tüm operasyonlarını hızla normale döndürdü. Yolcular, uçuş bilgilerini ve biletleme işlemlerini yeniden çevrimiçi platformlar üzerinden sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilecek. THY'nin web sitesi ve mobil uygulaması, tüm hizmetleri yeniden aktif hale getirdi.