Tofaş Şahin Opel Skoda! Milli Emlak 35 bin liraya 2.el araç satışı için Şubat ilanlarını yayımladı

Tofaş Şahin Opel Skoda! Milli Emlak 35 bin liraya 2.el araç satışı için Şubat ilanlarını yayımladı

Devletin kullanmadığı ikinci el araçları Milli Emlak tarafından ucuz fiyatlarla satışa çıkartıldı.

Tofaş Şahin Opel Skoda! Milli Emlak 35 bin liraya 2.el araç satışı için Şubat ilanlarını yayımladı - Araba sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak Milli Emlak yeni araç satış ilanlarını yayımladı. Yayımlanan ilanlar kapsamında devletin kullandığı ve artık atıl duruma çıkan ikinci el araç satışları için yeni fırsatlar sunuldu.

Kahramanmaraş İl Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilan kapsamında mülkiyeti devlete ait olan araçlar ve motosikletler için satış yapılacağı duyuruldu. Satılacak araçların ekonomik olarak ömrünü doldurmuş araç ve hurda araç olarak iki ayrı kategoride yapılacağı ifade edildi.

KAHRAMANMARAŞ ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK ve İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ İL MÜDÜRLÜĞÜ (Milli Emlak Müdürlüğü) EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ ve HURDA ARAÇ SATIŞ İLANI

1) Satışa konu hurda taşınır malların satış ihaleleri 2886 Sayılı Kanunun 45 nci maddesi Açık Teklif Usülü ve 51/a maddesine göre Pazarlık Usulü ile aşağıda yazılı tarih ve saatlerde, hizalarında belirtilen tahmini bedeller üzerinden Kahramanmaraş İl Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü İhale Salonunda Milli Emlak Müdürlüğünde teşekkül edecek Komisyon huzurunda yapılacaktır.

milil-emlak-arac-satis-ilanlari.jpg

2) İhaleye katılmak isteyen isteklilerin ihale saatine kadar;

a) Geçici teminat yatırmaları (Tedavüldeki Türk parası, Mevduat ve Katılım Bankalarının verecekleri 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununa göre hazırlanmış süresiz ve limit içi düzenlenen, işin özelliği belirtilen, teyit yazısı ile birlikte teminat mektupları ve Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet iç borçlanma senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeleri),

b) Yurt dışında yaşayanlar tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri

c) Gerçek kişilerin T.C. Kimlik numarasını içeren nüfus cüzdan suretini vermeleri, ( Aslı ihale sırasında ibraz edilecektir) tüzel kişilerin vergi kimlik numaralarını bildirmeleri, özel hukuk tüzel kişilerinin, idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından yahut benzeri meslek kuruluşundan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş vekaletnameyi vermeleri; kamu tüzel kişilerinin ise yukarıdaki (a) ve (c) bentlerinde belirtilen şartlardan ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi vermeleri gerekmektedir.

Söz konusu ihaleler 13 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.