Toki’den o 28 illerdeki evlerin haberini duyurdu! Açık arttırma ile satılacak evler…

Toki’den o 28 illerdeki evlerin haberini duyurdu! Açık arttırma ile satılacak evler…

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yayımladığı son ilan ile 28 il içerisinde bulunan evleri açık arttırma ile satacağını duyurdu. Aralarında İstanbul, Ankara, İzmir gibi illerinde olduğu o liste açıklandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yayımladığı son ilan ile aralarında büyükşehirlerinde bulunduğu 28 il için konut satışlarının başlayacağı haberini duyurdu. Bununla birlikte TOKİ evlerin bu 28 il için açık arttırma yöntemi ile satılacağını da belirtti. Türkiye’nin her yerinde inşalarına devam eden TOKİ özellikle dar gelirli ve orta gelirli aileler için konut projelerine devam ediyor. İşte yayımlanan son konutlarının satış detayları…

Toki 28 il için konut satışlarını duyurdu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yayımladığı son ilan ile aralarında büyükşehirlerinde bulunduğu 28 il için konut satışlarının başlayacağı haberini duyurdu. Bununla birlikte TOKİ evlerin bu 28 il için açık arttırma yöntemi ile satılacağını da belirtti.

TOK’nin duyurduğu evlerin Muhammen bedeli 11 milyar 270 milyon 290 bin 792 lira olan Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Uşak ve Van'da bulunan yaklaşık 2 milyon 879 bin 106 metrekare büyüklüğündeki 503 arsa açık artırmayla satılacağı haberini geçtiğimiz saatler içerisinde duyuruldu.

Başvuru detayları

TOKİ açık artırmanın 18 Temmuz Salı ve 19 Temmuz Çarşamba günleri 10.30 saatlerinde iki ayrı oturum halinde yapılacağını açıklamalarında duyurdu. Oturumlar, TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve Ankara Çankaya Bilkent Otel’de gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten de "www.emlakmuzayede.com.tr" adresinden teklif verilebilecek.

TOKİ 28 il için açık arttırma yolu ile satışa çıkardığını duyurduğu konutlarının satışlarına ilişkin tüm detaylara ve illere ait konut özelliklerine vatandaşların www.toki.gov.tr” ile “www.emlakmuzayede.com.tr” internet siteleri üzerinden ve ya 0 212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşılabileceğini de belirtti.