BBG Melih yıllar sonra görüntülendi! Değişimi de mesleği de şaşırttı

BBG Melih yıllar sonra görüntülendi! Değişimi de mesleği de şaşırttı

Melih Değirmenci Yıllar Sonra Ortaya Çıktı: Mesleki Değişimi Dikkat Çekti

Ünlü reality şov "Biri Bizi Gözetliyor"un en tanınmış yüzlerinden biri olan Melih Değirmenci, uzun bir aradan sonra katıldığı bir etkinlikte basın mensuplarının sorularına yanıt verdi. Değirmenci, şu anda bir oyunculuk ajansında menajerlik yaptığını ifade etti.

2000 yılında televizyon ekranlarına damgasını vuran bu programın birincisi, geçirdiği değişimle dikkatleri üzerine çekti. Etkinlikte muhabirlerin sorularına kaçmaya çalışmadan yanıt veren Değirmenci, "Biri hala bizi gözetliyor mu?" sorusuna "Artık sona erdi, üzerinden 20 yıldan fazla zaman geçti," şeklinde cevap verdi.

Kamera Arkası Deneyimi

Sektörden kopmadığını vurgulayan Melih Değirmenci, "Kamera önünde başlayan bir serüvenimiz var. Ardından güzel sanatlar ve oyunculuk ile birlikte, biraz daha kamera arkasına yöneldim. Şu an bir cast ajansında menajerlik yapıyorum," dedi.

Melih'in bu yeni mesleği ve değişimi, geçmişteki tanınmışlığının yanı sıra, kariyer yolculuğunun ne kadar farklı bir yöne evrildiğini gösteriyor.bbg-melih-yillar-sonra-goruntulendi-degisimi-de-17879535-3261-m.webpbbg-melih-yillar-sonra-goruntulendi-degisimi-de-17879535-3495-m.webpbbg-melih-yillar-sonra-goruntulendi-degisimi-de-17879535-9159-m.webp