Serenay Sarıkaya Altın Koza Film Festivali'nde Geceyi Salladı

Serenay Sarıkaya Altın Koza Film Festivali'nde Geceyi Salladı

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Altın Koza Film Festivali'nde jüri üyesi olarak boy gösterdi. Kısa saçları ve zarif açık renk elbisesiyle dikkatleri üzerine çeken Sarıkaya, hayranlarından büyük övgü topladı ve gecenin yıldızı oldu.

Serenay’ın Yeni İmajı Büyük Beğeni Topladı
Serenay Sarıkaya, Adana’da düzenlenen Altın Koza Film Festivali'nde jürilik görevini üstlenirken, sahnede verdiği 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülüyle büyük alkış aldı. Kısacık kestirdiği saçları ve zarif elbisesiyle adeta tüm dikkatleri üzerine çekti ve festivale damgasını vurdu. Gece boyunca zarafetiyle göz doldurdu.

Sosyal Medyada Övgülere Boğuldu
Serenay, yeni imajını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı. Kısa sürede yüzbinlerce beğeni alan gönderi, takipçilerinden gelen "Gecenin yıldızı sensin", "Altın olan ödül değil, sensin" gibi yorumlarla dolup taştı. Sarıkaya'nın bu şıklığı, hayranları tarafından adeta övgü yağmuruna tutuldu.

Aşk Hayatıyla da Gündemde
Son zamanlarda şarkıcı Mert Demir ile yaşadığı aşkla da gündemden düşmeyen Serenay, özel hayatıyla da sık sık konuşuluyor. Sevgilisiyle paylaştığı romantik anlar sosyal medyada büyük ilgi görmeye devam ederken, Demir’in konserinde annesiyle dans etmesi de dikkat çeken detaylardan biri olmuştu.

Serenay Her Yerde Göz Kamaştırıyor
Sahne performansıyla olduğu kadar aşk hayatıyla da gündemde olan Serenay Sarıkaya, Altın Koza Film Festivali’nde güzelliği ve duruşuyla bir kez daha herkesin beğenisini kazandı. Bu olay, Serenay'ın kariyerindeki başarılarına bir yenisini eklerken, hayranlarının gözünde adeta bir ikon haline gelmiş durumda.serenay-sarikaya-altin-koza-film-festivali-ne-17873270-286-m.webpserenay-sarikaya-altin-koza-film-festivali-ne-17873270-1343-m.webpserenay-sarikaya-altin-koza-film-festivali-ne-17873270-1865-m.webpserenay-sarikaya-altin-koza-film-festivali-ne-17873270-3266-m.webp